Hold dig opdateret med nye shows og turnedatoer. Tilmeld dig Jespers nyhedsbrev (ingen spam).

Shows

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Musical Highlights

 

MAGISKE ØJEBLIKKE

Jesper Lundgaard har for længst etableret sig som én af landets store stemmer indenfor musical genren. Han har medvirket i et hav af koncerter, musicals og tv-shows, siden han i 1996 slog igennem med et brag der gav genlyd i hele Danmark. Som Jean Valjean i musicalen ”Les Misérables” i opsætning af Malene Schwarts på Ålborg Teater. Siden da har han vist sit store talent i mange forskellige sammenhænge, og modtog bl.a. efter soloshowet ”Jesper Goes Elvis” adskillige publikumspriser for sin indsats.

Publikum over hele landet, har igennem de senere år nydt godt af Jespers koncertarbejde, hvad enten det er de intime kirkekoncerter eller de helt store koncerter og shows med fuldt orkester og flere solister involveret.

Siden sin debut, har Jesper Lundgaard høstet et væld af anmelderroser både for sin fantastiske stemme, sine præstationer som musicalstjerne og for sit helt udsædvanlige publikumstække. Han mestrer evnen til nærvær og intimitet, og taler direkte til hjertet med en stemme og en sangpræstation, der aldrig bliver ligegyldig.

Næste koncert

Les Miserables 2017
Tirsdag den 26. september
Klokken 19:30 PM

Les Miserables 2017

Jesper spiller hovedrollen Jean Valjean

Billetsalg: mch.dk & ticketmaster.dk

Sted: Herning Kongrescenter

Kontakt

Booking og forespørgsler:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

. . . eller kontakt din lokale booker.