Oplev et fortryllende juleshow

Amalie Dollerup, Jesper Lundgaard og Annette Heick inviterer dig til en uforglemmelig juleaften fyldt med musik, dans og magi. Sammen med Jan Glæsels imponerende 8-mands orkester og kor samt 6 dygtige dansere, vil de forvandle din jul til en storslået totaloplevelse.

Dette nytænkende juleshow præsenterer både danske og internationale juleklassikere i en betagende scenografi og elegante kjoler. Koreografien er intet mindre end spektakulær, og sangen er sjælfuld, hvilket vil fange dit hjerte og bringe julestemningen til live som aldrig før.

Vores omfattende repertoire omfatter en bred vifte af traditionelle julesange, både fra Danmark og udlandet. Du kan se frem til en musikalsk rejse med højt til loftet, fantastiske vokalharmonier og en smuk forestilling, der vil glæde både øjne og ører.

Gør din jul mindeværdig i år med dette enestående juleshow. Køb dine billetter nu og vær en del af denne storslåede julefest med Amalie Dollerup, Jesper Lundgaard, Annette Heick, og Jan Glæsels talentfulde ensemble. Book dine billetter i dag og forbered dig på at lade dig fortrylle af julemagien!

Oversigt

17.12.2022 Svendborg Teater

17.12.2022 Svendborg Teater

Om Jesper

Jesper Lundgaard er sanger/entertainer med base i Aarhus. Jesper har medvirket i utallige musicals og har desuden stor succes med sit årlige juleshow. Derudover optræder Jesper som konferencier og solist over hele Danmark.

Kontakt
VILKÅR & HANDELSBETINGELSER
Følg Jesper

      .   

Facebook     Instagram     Spotify